eMail Flag GR Sign inSign in
Menu
logo

POWERgrass

Ο πρόεδρος της FIFA στο στάδιο των HiberniansΟ πρόεδρος της FIFA στο στάδιο των Hibernians

Το POWERgrass είναι ένα εξαιρετικά καινοτόμο υβριδικό σύστημα γρασιδιού που επιτρέπει τη δημιουργία αποδοτικών και ασφαλών αθλητικών γηπέδων. Οι ιδιότητες της πρόσφυσης, σταθερότητας και απαλότητας της επιφάνειας του παιχνιδιού είναι αυτές που διακρίνουν και καθιστούν μοναδικά τα γήπεδα POWERgrass, παρέχοντας αυτές τις επιδόσεις συνεχώς κατά τη διάρκεια του έτους.

Αυτό το προϊόν συνδυάζει τις αρετές του φυσικού γρασιδιού με την αντοχή του τεχνητού γρασιδιού, δημιουργώντας ένα ενισχυμένο γήπεδο που μπορεί να αντέξει σε 30 ώρες παιχνιδιού την εβδομάδα. Εντυπωσιάζει για την παικτικότητά του, που διατηρείται αμετάβλητη ακόμη και σε απουσία φυσικού γρασιδιού. Εκτιμάται επίσης μια διάρκεια ζωής πάνω από 20 χρόνια, με την προϋπόθεση ότι θα πραγματοποιηθεί τακτική συντήρηση του φυσικού γρασιδιού, που προστατεύει τις τεχνητές ίνες από τις επιβλαβείς επιδράσεις της ακτινοβολίας UV.

Το σύστημα απαιτεί μειωμένη συντήρηση καθώς διευκολύνει την ιδανική ανάπτυξη του φυσικού γρασιδιού, το οποίο παρουσιάζει αυξημένη αντοχή τόσο στην εντατική φθορά όσο και στο βιοτικό και αβιοτικό στρες. Αυτό οφείλεται επίσης στην προσέγγιση της συντήρησης που βασίζεται στις αρχές της αναγεννητικής γεωργίας, στοιχείο που επιτρέπει στο POWERgrass να δημιουργεί βιώσιμα γήπεδα, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στη δημιουργία εξειδικευμένης απασχόλησης.

Η αντοχή και η μακρά διάρκεια ζωής, μαζί με την ελάχιστη συντήρηση, οδηγούν σε εξοικονόμηση πάνω από το 30% κατά τη διάρκεια της ζωής του προϊόντος σε σχέση με άλλες αθλητικές επιφάνειες.

Ο ειδικός μας Niko Sarris καθώς και ο συνεργάτης μας από το Ηνωμένο Βασίλειο Graham Longdin δεν έχουν αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα του συστήματος.

Διάφορες εγκαταστάσεις του POWERgrass έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία σε όλο τον κόσμο, από επαγγελματικά γήπεδα όπως το Imeni Achmat-Chadži Kadyrova στην

Διάφορες εγκαταστάσεις POWERgrass έχουν υλοποιηθεί με επιτυχία σε όλο τον κόσμο, από επαγγελματικά γήπεδα όπως το Ιμένι Αχμάτ-Χαντζή Καντύροβα στο Γκρόζνι της Ρωσίας, το Ιβάν Λάλιακ στο Ίντερ Ζάπρεσιτς και το Γκραντσκί Κοπρίβνιτσα στην Κροατία, το Prince Faisal Bin Fahd στο Ριάντ, το Riviera delle Palme στο Σαν Μπενεντέττο ντελ Τρόντο, το στάδιο Tony Bezzina στη Μάλτα μέχρι και το στάδιο Sutton United στο νότιο Λονδίνο. Όλες αυτές οι εγκαταστάσεις έχουν δείξει υψηλή επαγγελματική ποιότητα με περιορισμένο κόστος συντήρησης.

Κατά την εγκατάσταση στο στάδιο της Μάλτας, που εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο της FIFA στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ποδοσφαίρου και του τουρισμού στην περιοχή, ο πρόεδρος της FIFA εξέφρασε τον θαυμασμό του για την αποτελεσματικότητα του συστήματος.

Όχι μόνο οι επαγγελματίες έχουν επωφεληθεί από το POWERgrass, αλλά και οι ερασιτέχνες. Ένα παράδειγμα είναι το γήπεδο του Δήμου Κισλάγκο, ο οποίος προτίμησε ένα υβριδικό γήπεδο αντί για ένα συνθετικό κατά το χειμώνα του 2019/2020, γήπεδο που τώρα έχει γίνει το σπίτι της Κόμο Γυναικών.

Πρόσφυση, σταθερότητα και απαλότητα,
χαρακτηριστικά ασυναγώνιστα

POWERgrass ΕλλάδαHome1

Αντέχει έως και 30 ώρες παιχνιδιού
την εβδομάδα, διάρκεια πέραν των 20 ετών

POWERgrass ΕλλάδαHome2

Εύκολη και μειωμένη συντήρηση,
θετική επίπτωση στο περιβάλλον

POWERgrass ΕλλάδαHome3

Last news

15/05/2020 11:02:51

Εφαρμογές

Από τις δοκιμές... στην πραγματοποίηση των πρώτων πραγματικών γηπέδων.

Το καλοκαίρι του 2012, ολοκληρώσαμε το πρώτο πιλοτικό μας γήπεδο στοστο στάδιο "Carlo Pedroli" στην Verbania.

Το πρώτο γήπεδο PowerGrass στον κόσμο, εγκαινιάσθηκε στις 7 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια ενός επίσημου αγώνα στην Verbania (τέταρτη κατηγορία Ιταλίας), ένα βήμα πριν από τις επαγγελματικές ομάδες. Όλες οι ομάδες που έπαιξαν στο γήπεδο PowerGrass, εκτίμησαν την καινούρια επιφάνεια, η οποία ήταν φρέσκια, χάρη στο φυσικό χόρτο, καισταθερή, χάρη στην ενίσχυση από τον τεχνητό χλοοτάπητα, δημιουργώντας συνθήκες για ένα εύκολο παιχνίδι χωρίς κινδύνους για διαστρέμματα και γδαρσίματα κατά τη διάρκεια των πτώσεων και γενικά της έντονης δραστηριότητας.

Read more...

15/05/2020 11:02:07

Χαρακτηριστικά

Το PowerGrass® είναι οικολογικό, ανθεκτικό, οικονομικό,...εύκολο στην εγκατάσταση και συντήρηση

Οι τεχνικοί είναι πλέον σίγουροι: μόνο το PowerGrass ενισχύει πραγματικά το τεχνητό γρασίδι και επιτρέπει την αρμονική συμβίωση μεταξύ του φυσικού και συνθετικού χόρτου, με πολλά οφέλη.

Η κατάσταση της τέχνης

Το φυσικό γρασίδι παραμένει η καλύτερη επιφάνεια για αθλητικά γήπεδα και οι επαγγελματίες παίχτες το επιβεβαιώνουν συνέχεια: η μπάλα αναπηδά καλύτερα και το κοντρόλ της είναι ευκολότερο, το γήπεδο διατηρεί τη φρεσκάδα του τις ηλιόλουστες μέρες, μειώνει το ρίσκο τραυματισμών των συνδέσμων, των γονάτων, των διαστρεμμάτων στους αστραγάλους, τους πόνους στην πλάτη και δεν είναι τραχύ για το δέρμα στις πτώσεις σε σύγκριση με το συνθετικό χλοοτάπητα και τα χωμάτινα γήπεδα.

Read more...

15/05/2020 11:01:48

Προϊόντα - Υπηρεσίες

Το PowerGrass δεν είναι ένα απλό προϊόν, είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα

Για να αποκτήσουμε ένα πετυχημένο σύστημα παρέχουμε τον καλύτερο συνδυασμό για να κάνουμε τη συντήρηση απλή και εύκολη έτσι ώστε το χορτάρι να αντέξει το έντονο πάτημα και τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Μετά από μακρόχρονη εμπειρία, τις περισσότερες φορές η ζήτηση της αγοράς φθάνει μέχρι και τις 1000 ώρες παιχνιδιού στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Εμείς παρέχουμε ένα σύστημα που αν διατηρηθεί σωστά, μπορεί να αντέξει ένα πολύ μεγάλο αριθμό ωρών χρήσης, ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες που επηρεάζουν την καλλιεργητική περίοδο, όπως για παράδειγμα στο ψυχρό μέχρι 1000 ώρες, στο εύκρατο μέχρι 1200 ώρες και στο μεσογειακό έως 1400 ώρες.

Read more...

Contact form

» Privacy Policy (GDPR - European Data Protection Regulation 679/2016)

Attention: completing and sending this electronic form implies acceptance of what is indicated in the information

POWERgrass Ελλάδα in the world

POWERgrass hybrid turf fieldPOWERgrass hybrid turf field

Synthetic turf fieldSynthetic turf field